13/10/15

Παπούτσια MIGATO Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016Η νέα συλλογή της MIGATO Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 είναι πλέον διαθέσιμη για να μας ανανεώσει το στυλ με νέα σχέδια σε παπούτσια και τσάντες την νέα σεζόν.

Αμέτρητες επιλογές για όλες τις ώρες!

Η MIGATO δημιούργησε μία νέα, διεθνή καμπάνια, πρεσβευτή των Ελλήνων και των ανεξάντλητων δυνατοτήτων τους. Έξι καθημερινοί και σύγχρονοι νέοι πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια.

Πρόκειται για τους καθημερινούς ήρωες μιας γενιάς σύγχρονων Ελλήνων νέας κοπής, που θέτουν στόχους και όνειρα, ασκούνται και μάχονται για τις μεγαλύτερες διακρίσεις. Είναι κοσμοπολίτες, θα μπορούσαν να ζουν στη Νέα Υόρκη, στο Τόκιο ή στο Λονδίνο, όμως κυκλοφορούν στην Ελλάδα και παλεύουν για την επόμενη μέρα, νιώθοντας ισότιμοι πολίτες του κόσμου. Δεν τους λείπει τίποτα, τα αξίζουν όλα.Αυτούς τους πρωταγωνιστές της αληθινής ζωής θέλει η ελληνική εταιρεία MIGATO να φορούν υπερήφανα τις δημιουργίες της.
Οι λέξεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα γενιά, όπως «δημιουργία», «ελπίδα», «όρεξη», «αδρεναλίνη», συμπιέζονται σε ένα εύηχο motto που θα συνοδεύει επικοινωνιακά την MIGATO από εδώ και πέρα: #generationFOS.

Ο ελληνικός χαρακτήρας της καμπάνιας προβάλλεται διακριτικά και στο σκηνικό της φωτογράφισης. Τα φολκλόρ παραδοσιακά στοιχεία εμπνευσμένα από την Ήπειρο, αναμειγνύονται με το μοντέρνο styling και τα κυρίαρχα σχέδια της νέας συλλογής MIGATO, αποπνέοντας ένα διεθνή αέρα.Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν που η MIGATO συνεργάζεται με τον Τάσο Σοφρονίου και την επιλεγμένη ομάδα Ελλήνων συνεργατών του, που συντέλεσαν για αυτό το αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Την νέα συλλογή της MIGATO Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 είναι διαθέσιμη όχι μόνο στα ομώνυμα καταστήματα αλλά και στο eshop: http://www.migato.com/eshop/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου