2/1/14

Η Clinique παρουσιάζει την ΝΕΑ Supedefense SPF20 Daily Defense Moisturizer


Αντηλιακή προστασία, αντιοξειδωτικά και πλούσια ενυδάτωση για όλη την ημέρα είναι αυτά που χρειάζεται καθημερινά, η επιδερμίδα σας !

Ένα υγιεινό πρωινό, το βούρτσισμα των δοντιών, η πρωινή γυμναστική …

Κάθε πρωί παρέχετε στο σώμα σας τα απαραίτητα, για να ξεκινήσει η ημέρα σας.
Γιατί δεν θα κάνατε το ίδιο και για την επιδερμίδα σας ;

H νέα Supedefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer της Clinique, βασίζεται σε μία προηγμένη τεχνολογία η οποία ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να προστατεύεται ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τις μελλοντικές φθορές. Παρέχοντας μια πολλαπλή προσέγγιση, ενυδατώνει, προστατεύει και επανορθώνει την επιδερμίδα, όλη μέρα, κάθε μέρα.Αυτή η νέα ενυδατική κρέμα ημέρας, παρέχει υγρασία στην επιδερμίδα για όλη την ημέρα ενισχύει ταυτόχρονα την υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας, έτσι ώστε η επιδερμίδα να γίνει ικανή να αμυνθεί, ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες.

Επιπλέον, το σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών και η καθημερινή αντηλιακή προστασία που παρέχει, βοηθά στην άμυνα κατά των γραμμών και των ρυτίδων. Αυτή η καθημερινή ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα, έχει μια επαναστατική, απαλή, μεταξένια υφή, που απορροφάται γρήγορα και προσφέρει άμεση αίσθηση αναζωογόνησης.

Διαθέσιμη σε δύο τύπους ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η επιδερμίδα προσλαμβάνει εξατομικευμένη φροντίδα, η Supedefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή, λεία και προστατευμένη.

Απλώστε κάθε πρωί μετά το καθημερινό σας πρόγραμμα καθαρισμού επιδερμίδας.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή  30 ml : 29,90€
                                               50 ml : 49,90€


Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου