7/11/13

Τα εντυπωσιακά χειροποίητα Παπούτσια Dress2impress Χειμώνας 2014Ο σχεδιαστής Ιωάννης Γιαμουρίδης κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά χειροποίητα παπούτσια Dress2impress.

Οι μοναδικές δημιουργίες του για τον Χειμώνα 2014 , υπόσχονται να σε κάνουν να νιώσεις μοναδική , μια Μοντέρνα Σταχτοπούτα.

Τα Dress2impress είναι μοναδικά, χειροποίητα, συλλεκτικά κομμάτια. Κάθε μοντέλο κατασκευάζεται μία μόνο φορά και σε περιορισμένο αριθμό. Είσαι επομένως σίγουρη ότι το δικό σου ζευγάρι είναι μοναδικό! Είναι σχεδιασμένα για να είναι άνετα και καλοζυγισμένα, συνδυάζοντας μοναδικά χρώματα και σχέδια.

Το μυστικό τους κρύβεται στο τρίπτυχο: σχεδιασμός, ποιότητα υλικών και υψηλή εξειδίκευση στη χειροποίητη κατασκευή παπουτσιών. Κάθε ζευγάρι είναι ένα μικρό έργο τέχνης που συνδυάζει αριστοτεχνικά μοναδικό σχεδιασμό και τολμηρά χρώματα, κομψότητα και αισθησιασμό, θηλυκότητα και άνεση. Αν σε αυτά τα χαρακτηριστικά προσθέσει κανείς και την ανυπέρβλητη άνεση και σταθερότητα που προσφέρουν καταλαβαίνουμε γιατί έχουν απήχηση σε όλες τις γυναίκες αφού μπορούν να φορεθούν και να ξεχωρίσουν στις κοινωνικές τους εκδηλώσεις, στο γραφείο, στη βραδινή έξοδο.

Να σημειώσουμε ότι κάθε σχέδιο παράγεται συνολικά σε 6 ζευγάρια για όλο τον κόσμο.
(1 ανά νούμερο) καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο κάθε ένα ζευγάρι συλλεκτικό!

Τα παπούτσια Dress2impress θα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα, αλλά και στο eshop:  eshop.dress2impress.gr .

Δες ένα δείγμα από την νέα συλλογή  Dress2impress Χειμώνας 2014 στις παρακάτω φωτογραφίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου