23/10/13

Διασκέδασε με την Oysho και τον Mr Wonderful! Η νέα κολεξιόν σε πυτζάμες!

¨Να βλέπεις πάντα την καλή πλευρά!¨ Ο Mr Wonderful γεννήθηκε όταν ένα graphic design studio αποφάσισε να λανσάρει μια σειρά θετικών και αισιόδοξων μηνυμάτων μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
Ή, όπως λένε οι ίδιοι, η ιδέα δημιουργήθηκε ένα βαρετό και κρύο Φεβρουάριο, όταν ο Javi και η Angi, τουρτουρίζοντας κάτω από μια κουβέρτα,
αποφάσισαν να λανσάρουν αυτή την πρωτοβουλία και να φτιάξουν το δικό τους μη-βαρετό studio.

Στην εποχή που ζούμε, η ιδέα του Mr Wonderful δεν είναι άλλη από το να κάνεις τα πράγματα σωστά, με αγάπη και φροντίδα, και πάνω απ’ όλα να προσφέρεις χαμόγελο σε όλους με όμορφες ζωγραφιές πάνω σε προϊόντα… και εδώ έρχεται η Oysho!

Η φιλοσοφία και των δύο brands έχει πολλά κοινά: η Oysho δεσμεύεται να δημιουργεί άψογα, υψηλής ποιότητας προϊόντα και παράλληλα δίνει ιδιαίτερη αξία στα νέα ταλέντα και τα γραφικά. Η Oysho πάντα επιλέγει να έχει τέτοιου τύπου συμφωνίες για γραφικά, κάνοντας την εταιρία ακόμα πιο δυναμική και συναρπαστική. Η πρώτη κολεξιόν της Oysho σε πυτζάμες του Mr Wonderful είναι εξαιρετική!

Μια πραγματικά υπέροχη γκάμα από τυπώματα και ρούχα που αποδίδει μια αίσθηση χαράς και παράλληλα εγγυάται την υψηλή ποιότητα. Πυτζάμες σε χρώματα που εκτείνονται από το εκρού ως το γκρι, συνθέτουν το σκηνικό για τα θετικά μηνύματα του Mr Wonderful, με χαριτωμένα και χαρούμενα γραφικά.Αυτή η συνεργασία είναι ο πρωταγωνιστής των φετινών Χριστουγέννων. Η κολεξιόν θα υποστηριχθεί από ενέργειες και διαγωνισμούς στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικές συσκευασίες δώρων και ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο, αυτό του μοντέλου Alba Galocha. Η Alba θα γίνει το πρόσωπο που θα παρουσιάζει τα υλικά και τα στυλ της κολεξιόν, όπως αποδίδονται στο απόλυτο slogan:

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράς βαρετά ρούχα… (Life is short to wear boring clothes…) έλα και διασκέδασε με την Oysho και τον Mr Wonderful!

Η συλλογή θα διατίθεται στα καταστήματα από τα μέσα Νοεμβρίου, στην τιμή των 15,99€ για το t-shirt, των 35,99€ για το φούτερ και των 17,99€ για την πυτζάμα pant.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου