25/9/13

Τα νέα βραχιόλια του Δούκα Χατζηδούκα 2013 για την Estee Lauder


Οι φετινοί πρωταγωνιστές της Καμπάνιας του Ροζ Βραχιολιού της 
Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού από την Estee Lauder και τον Δούκα Χατζηδούκα είναι..... οι πρωταγωνίστριες της ζωής! 

Πέντε κυρίες που βγήκαν νικήτριες με το θάρρος, την δύναμη και την αισιοδοξία τους.
Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, 
Κατερίνα Χοτζόγλου,Βάσω Γιοχάη, Μαρία Σταμπουλίδου και Χαρά Παπακωστοπούλου. Πέντε γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο μαστού και στηρίζουν το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. 

Τις συνοδεύουν πέντε σημαντικοί άνδρες – ο καθένας στον χώρο του: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δούκας Χατζηδούκας….


Γιατί όπως αναφέρει και το μήνυμα της φετινής καμπάνιας…
Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!


Φέτος, τα βραχιόλια 
Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού είναι κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα σε ματ φινίρισμα σε αποχρώσεις του baby pink και soft grey για τα γυναικεία. Το διακοσμητικό κούμπωμα από γυαλιστερό επιχρυσωμένο μέταλλο (24Κ) είναι σε σχήμα φιόγκου, ενώ το διάσημο pink ribbon είναι χαραγμένο στην επιφάνειά του.

Το ανδρικό, σε μαύρο οικολογικό δέρμα και αυτό, με ματ φινίρισμα και διακοσμητικό κούμπωμα από παλαιωμένο μέταλλο (antique) που φέρει διακριτικά ανάγλυφα τα λογότυπα του Pink Ribbon, της Estee Lauder και του DUKAS .

Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder αλλά και μέσω των φαρμακείων από την Darphin σε όλη την Ελλάδα.
Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής".

.                                                     Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου