1/7/13

Η Ισιωτική μαλλιών με Κερατίνη βήμα-βήμα! Δες το βίντεο.

Τα υγιή λαμπερά μαλλιά που δεν φριζάρουν, που δεν χρειάζονται επίμονο styling ,όπως πιστολάκι ή σίδερο για να τα τιθασεύσεις, είναι το όνειρο κάθε γυναίκας!
Η Ισιωτική θεραπεία με Κερατίνη είναι η λύση ώστε να αποκτήσεις την ποιότητα μαλλιών που πάντα επιθυμούσες.

Η ισιωτική με κερατίνη είναι πάνω από όλα μια θεραπεία μαλλιών που θρέφει σε βάθος την τρίχα, χαλαρώνει τα μαλλιά σε ποσοστό 75%-80%, ενώ σε ποσοστό 100% τα φωτίζει, τερματίζει το φριζάρισμα και βελτιώνει  την κατάσταση της τρίχας από την ρίζα ως την άκρη.

Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ότι τα μαλλιά δεν έχουν ίχνος φριζαρίσματος και είναι απίστευτα λαμπερά. Ξεχνάς λοιπόν τον αγώνα που έκανες 
μετά το λούσιμο, για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι, για σχεδόν 12 εβδομάδες που διαρκεί το αποτέλεσμα!

Η ισιωτική με κερατίνη δεν είναι μια χημική επεξεργασία αλλά μια θεραπεία μαλλιών και γιαυτό μπορείς να την εφαρμόζεις όσο συχνά θες αλλά και όσες φορές θες.
Μάλιστα όσες περισσότερες φορές θα εφαρμόσεις την θεραπεία τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις.Η ισιωτική με κερατίνη πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά σε κομμωτήρια με καταρτισμένο προσωπικό.

Τα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company μας δείχνουν μέσα από ένα βίντεο την διαδικασία της εφαρμογής βήμα βήμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου