3/7/13

Άννα Βίσση & Σοφία Καρβέλα στην επίδειξη Μόδας της Αρμενοκύπριας σχεδιάστριας Levinia Konyalian.

Σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα με καλοκαιρινή διάθεση, διακριτικά επιλεγμένη μουσική, σαμπάνια Veuve Clicqou, παγωτά Haagen-Dazs και μια βραδιά αποκλειστικά μεταξύ γυναικών, η Αρμενοκύπρια σχεδιάστρια Levinia Konyalian που βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αθήνα παρουσίασε επιλεγμένα κομμάτια από την Καλοκαιρινή της collection LeviniaK για λίγες καλές φίλες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους η Άννα Βίσση με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, αλλά και η Μιμή Ντενίση.

Το ραντεβού δόθηκε στο σπίτι της Μέμας Αγαπηνού-Σιμωνετάτου το απόγευμα της Τετάρτης. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, να δοκιμάσουν τις υπέροχες δημιουργίες της Levinia και να πάρουν μαθήματα στυλ και έμπνευσης.

Παστέλ και nude αποχρώσεις, φίνα και ποιοτικά υφάσματα, αέρινα σύνολα, μεταξωτά και δαντέλες είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 Δημιουργίες που αγκαλιάζουν και κολακεύουν το γυναικείο σώμα, θηλυκές γραμμές, ρούχα που πέφτουν και τυλίγουν το σώμα ελεύθερα, ρούχα «πολύμορφικά» που φοριούνται με πολλούς τρόπους και αλλάζουν μορφή και διάθεση διατηρώντας παράλληλα τις γραμμές τους και που δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και ανεμελιάς κάθε στιγμή της ημέρας.

 Η Levinia Konyalian και το LeviniaK άφησαν για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις με μια υπέροχη συλλογή πέρα από κάθε φαντασία!

LEVINIA KONYALIAN,  ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ,   ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΜΑΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ, ΜΕΜΑ ΑΓΑΠΗΝΟΥ-ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΥ, ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ, ΜΕΜΑ ΑΓΑΠΗΝΟΥ-ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΥ,ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣΜΑΡΙΑ ΚΙΟΛΕΙΔΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου