4/6/13

Η ΝΑΚ shoes φέρνει στην Ελλάδα τα Βραδινά & Νυφικά Παπούτσια Badgley Mischka

Η ΝΑΚ shoes φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα απόλυτα βραδινά και νυφικά παπούτσια Badgley Mischka.

Οι σχεδιαστές Mark Badgley και James Mischka έχουν ανακηρυχτεί από το περιοδικό VOGUE στους “Top 10 American Designers” και είναι οι αγαπημένοι όλων των σταρ του Hollywood. Το σχεδιαστικό δίδυμο έγινε γνωστό τις τελευταίες δύο δεκαετίες για τις υπέρκομψες βραδινές τουαλέτες που παραπέμπουν στο λαμπερό Hollywood της δεκαετίας του ’40.

Τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από τα πιο ιδιαίτερα υφάσματα και τα χαρακτηρίζει η καλλιτεχνία και η πολυτέλεια.

Οι πελάτισσες των Badgley Mischka είναι από κόρες Προέδρων της Αμερικής μέχρι βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιούς αλλά και απλές γυναίκες που επιλέγουν αυτά τα νυφικά παπούτσια για την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους.


Τα διαχρονικά τους σχέδια εκτός από άρτια αισθητικά διακρίνονται από μελετημένες λεπτομέρειες προκειμένου να εξασφαλίζουν άνεση σε όποια γυναίκα τα φοράει.

Στις celebrities που τα προτιμούν συστηματικά συγκαταλέγονται και οι πολύ γνωστές: Madonna, Catherine Zeta Jones, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Jennifer Garner, Julia Roberts, Kate Winslet, Taylor Swift, Sarah Jessica Parker, Helen Mirren, Elle Macpherson, Katy Perry, Hilary Rhoda, Halle Berry, Brooke Shields, Carrie Underwood κ.ά.

Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα NAK shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και στο online κατάστημα www.nak.gr με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου