17/6/13

Η Kiehl’s ανοίγει νέο shop-in-shop στο attica στο Golden Hall.
Ιούνιος 2013, Μαρούσι

Η
Kiehls Since 1851, ο προμηθευτής προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη, ανοίγει τις πόρτες του νέου shop-in-shop στο πολυκατάστημα attica στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι).

Τα καλλυντικά Kiehls ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. Σήμερα, η σειρά των καλλυντικών Kiehls περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Ένας είναι πάντα ο βασικός στόχος μας: να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε ένα φιλόξενο, εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει τα δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης της εταιρείας, τα οποία απολαμβάνουν οι πελάτες της Kiehls σε όλο τον κόσμο.


Τη δεκαετία του 1950, ο ιδιοκτήτης της Kiehls, Aaron Morse, τοποθέτησε, στο κεντρικό κατάστημα έναν σκελετό, τον «Mr.Bones» με σκοπό να ενημερώνει τους πελάτες του για το πώς τα σκευάσματα της Kiehls μπορούν να βελτιώνουν την υγεία. Αυτός ο Mr.Bones παραμένει μέχρι σήμερα στο κεντρικό κατάστημα. Ωστόσο, τα αντίγραφα που υπάρχουν τώρα σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως ονομάζονται «Μr.Bones».Στο νέο shop-in-shop , ο διάσημος σκελετός "Mr. Bones" της Kiehls και τα νέον φώτα της διακόσμησης εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν τους επισκέπτες. Τη διακόσμηση του χώρου συμπληρώνουν φωτογραφίες του κεντρικού μας καταστήματος στη Νέα Υόρκη, της ιδρυτικής οικογένειας της Kiehls και των εκστρατειών που έχουν πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της εταιρείας. Κανένα κατάστημα της Kiehls δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο, αλλά όλα τα καταστήματα αποπνέουν την πλούσια φαρμακευτική παράδοση της Kiehls.


 «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους πελάτες, σε ένα νέο κατάστημα της Kiehls. Στην Kiehls, πασχίζουμε να προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά», λέει
η
Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehls

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου