23/5/13

Τσάντες AXEL Accessories Άνοιξη Καλοκαίρι 2013.
Η εταιρία AXEL Accessories για ακόμη μια σεζόν λανσάρει υπέροχες τσάντες για κάθε περίσταση.Η νέα συλλογή της AXEL Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 έχει αμέτρητες επιλογές για το αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ, την τσάντα!

Τσάντες μεγάλες, φάκελοι, τσαντάκια βραδινά αλλά ακόμη και για την παραλία σε διάφορα χρώματα, όχι μόνο σε μονοχρωμίες αλλά και σε συνδυασμούς χρωμάτων ώστε να κάνουν την κάθε εμφάνιση μοναδική!

Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της AXEL Accessories axelaccessories.com/gr/eshop/, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και να επιλέξετε τα δώρα σας, μέσα από χιλιάδες προϊόντα όπως: τσάντες, πορτοφόλια, παπούτσια, ρούχα και άλλα αξεσουάρ σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, πολύ γρήγορα, με ασφάλεια από όποιο μέρος κι αν βρίσκεστε.

Φυσικά τα προϊόντα της AXEL μπορείς να βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Δες μερικά από τα νέα σχέδια σε Τσάντες αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα όπως ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, μέσα από την νέα καμπάνια AXEL Accessories  Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 στις παρακάτω φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου