15/5/13

Η νέα καμπάνια της SISLEY Φθινόπωρο Χειμώνας 2013-2014


Η νέα καμπάνια της SISLEY για το Φθινόπωρο Χειμώνας 2013-2014 αποκαλύπτει τον κόσμο δύο στιλάτων ανθρώπων, ζευγάρι στη ζωή και στις φωτογραφίες μας.

Η Georgia May Jagger, νεαρό μοντέλο και κόρη του Mick και ο σύντροφός της Josh McLellan, μοντέλο και μουσικός, φοράνε το στυλ της Sisley δημιουργώντας μια ακολουθία από μη συμβατικές αντιθέσεις όπου το πνεύμα του rock ‘n’ roll επαναπροσδιορίζεται από την κομψότητα ενός γαλλικού κάστρου υπό το δημιουργικό πρίσμα ενός ευρηματικού φωτογράφου όπως ο Olivier Zahm.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε live από τις 10 Μαΐου στο Sisley.com
Αυτή έχει μια ιδιαίτερη ξανθιά γοητεία και μια αντισυμβατική κομψότητα που χαρακτηρίζει όσους έχουν το rock 'n' roll στο αίμα τους. Αυτός έχει μία αυθάδη ομορφιά και μουσικό ταλέντο, μοιράζοντας το χρόνο του ανάμεσα σε runways και τnν ποπ σκηνή.

 Είναι η Georgia May Jagger και ο Josh McLellan, τα νέα πρόσωπα για την καμπάνια της Sisley Φθινόπωρο Χειμώνας 2013-14 , επιλεγμένα για να αποδώσουν ένα σαγηνευτικό, σύγχρονο, αντισυμβατικό στυλ. Αυτά τα χαρακτηριστικά πεμπτουσίας των γονιδίων της Sisley επιστρέφουν στη συλλογή του χειμώνα, από τη νυχτερινή γοητεία του δέρματος και τις αιχμηρές γραμμές μέχρι το πολύχρωμο σκηνικό της κλασικής φινέτσας.


 Ένας κόσμος που αναβιώνει μέσα από την ευγενική, decadent διακόσμηση ενός παλιού γαλλικού αρχοντικού, όπου από παράθυρα και μαρμάρινα τζάκια με ξύλινη διακόσμηση και δωμάτια με ρετρό ομορφιά, μια μυστηριώδης σκάλα οδηγεί κατευθείαν σε ένα αστικό και αποφασιστικά κοσμοπολίτικο look.

Αυτό το στυλ η Georgia, trendsetter και διάσημη κόρη, είναι έτοιμη να αποδώσει και να φορέσει σε μια ρομαντική απόδραση με το σύντροφό της, Josh, μοντέλο και μουσικό. Μία υπερσύγχρονη, μητροπολιτική προσέγγιση γεμάτη γοητεία.

Ο φακός του Olivier Zahm απαθανατίζει μια μέρα στη ζωή των δύο αυτών νέων ανθρώπων μέσα από τις συλλογές της Sisley και την απρόβλεπτη ομορφιά των αντιφάσεων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου