12/3/13

Η TOMS λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Γυαλιά Ηλίου.


Η TOMS ,αγαπήθηκε και στην Ελλάδα όχι μόνο για τα άνετα και ιδιαίτερα παπούτσια της, αλλά και για την φιλανθρωπική φιλοσοφία της One for One. Με κάθε ζευγάρι TOMS που αγοράζει κάποιος παράλληλα ένα ξυπόλυτο παιδί αποκτά ένα ζευγάρι παπούτσια.

Συνεχίζοντας την λογική One for One , η TOMS λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το επόμενο της προϊόν, τα Γυαλιά Ηλιόυ TOMS.

Με κάθε αγορά ζευγαριού γυαλιών ηλίου, η TOMS  θα βοηθήσει στο να αποκατασταθεί η όραση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη.

H TOMS λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πολυαναμενόμενη δεύτερη γραμμή προϊόντων της, τα Γυαλιά Ηλίου TOMS.

Με τα Γυαλιά Ηλίου, η TOMS καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μία επιτακτική ανάγκη στον κόσμο. Το να βοηθήσει ανθρώπους που χρειάζονται να αποκατασταθεί η όραση τους.

Ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie, έψαχνε επί μήνες για το επόμενο προϊόν της εταιρείας της οποίας η φιλοσοφία είναι το One for One, και κατέληξε στα γυαλιά κάνοντας δημοσίως την αποκάλυψη σε εκατοντάδες οπαδούς στη Σάντα Μόνικα.

www.TOMS.com/eyewear

Πιο συγκεκριμένα, ο Blake Mycoskie δήλωσε «Από το 2007, έχω συνειδητοποιήσει ότι το μοντέλο της TOMS One for One, θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και σε άλλα προϊόντα πέραν των παπουτσιών ώστε να βοηθηθούν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Η όραση είναι μια βασική ανάγκη. Η απώλεια της όρασης έχει μια δραματική επίδραση στη ζωή, την οικογένεια και το κοινωνικό κύκλο ενός ατόμου. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη βγάζοντάς τους από το περιθώριο».


Με την αγορά ενός ζευγαριού Γυαλιών Ηλίου TOMS, ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης θα βοηθηθεί σημαντικά.  H TOMS εξασφαλίζει αυτό με τους παρακάτω τρόπους:
  1. ιατρική περίθαλψη
  2. παροχή γυαλιών οράσεως
  3. χειρουργική επέμβαση καταρράκτη για αποκατάσταση της όρασης
Ο συνεργάτης της TOMS σε αυτή την προσπάθεια είναι το Seva Foundation (www.seva.org). Βασισμένη στη βόρεια Καλιφόρνια, η Seva εφαρμόζει προγράμματα και τεχνικές πρόληψης της τύφλωσης καθώς και προγράμματα αποκατάστασης της όρασης για πάνω από 30 χρόνια. Τα προγράμματα της  Seva  έχουν βοηθήσει σχεδόν 3 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δουν ξανά.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/3/13

    Συγχαρητίρια γι αυτή την πράξη!!! Στις μέρες μας λίγοι είναι πραγματικά άνθρωποι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή