7/3/13

Η Kiehl’s ανοίγει το 5ο Shop-in-Shop στην Κηφισιά!


Μάρτιος 2013, Κηφισιά
– Η Kiehl’s Since 1851, ο προμηθευτής προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη, ανοίγει τις πόρτες του νέου shop-in-shop στο κατάστημα Hondos Center Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 3), τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013.

Τα καλλυντικά Kiehl’s ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. Σήμερα, η σειρά των καλλυντικών Kiehl’s περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Τη δεκαετία του 1950, ο ιδιοκτήτης της Kiehl’s, Aaron Morse, τοποθέτησε, στο κεντρικό κατάστημα έναν σκελετό, τον «Mr.Bones» με σκοπό να ενημερώνει τους πελάτες του για το πώς τα σκευάσματα της Kiehl’s μπορούν να βελτιώνουν την υγεία. Αυτός ο Mr.Bones παραμένει μέχρι σήμερα στο κεντρικό κατάστημα. Ωστόσο, τα αντίγραφα που υπάρχουν τώρα σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως ονομάζονται «Μr.Bones».

Στη ζωή του ο κ. Aaron Morse είχε το πάθος να απολαμβάνει την ύπαιθρο οδηγώντας τις vintage μοτοσικλέτες του Harley και Indian. Οι προσωπικές του συλλογές μοτοσικλετών και Lamborghini εκτίθονταν στο φαρμακείο προς ευχαρίστηση των ανδρών πελατών, κάνοντας την εμπειρία αγορών τους ακόμη πιο συναρπαστική.
Στο νέο shop-in-shop στο κατάστημα Hondos Center Κηφισιά, ο διάσημος σκελετός "Mr. Bones" της Kiehl’s και για πρώτη φορά σε ελληνικό shop-in-shop μια θρυλική vintage Harley Davidson (έτος κατασκευής 1949) εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν τους επισκέπτες. Τη διακόσμηση του χώρου συμπληρώνουν φωτογραφίες του κεντρικού μας καταστήματος στη Νέα Υόρκη, της ιδρυτικής οικογένειας της Kiehl’s και των εκστρατειών που έχουν πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της εταιρείας.

Κανένα κατάστημα της Kiehl’s δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο, αλλά όλα τα καταστήματα
αποπνέουν την πλούσια φαρμακευτική παράδοση της Kiehl’s.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε την
κοινωνία της Κηφισιάς, σε ένα νέο κατάστημα της Kiehl’s. Στην Kiehl’s, πασχίζουμε να
προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο
σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας
κληρονομιά», λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl’s .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου