11/2/13

Ο Οίκος YVES SAINT LAURENT δημιουργεί την Κρέμα νύχτας Forever Youth Liberator!
Βασιζόμενη στην επιτυχία του αποκλειστικού συμπλέγματος Glycanactif που περιέχεται στην αντιγηραντική σειρά FOREVER YOUTH LIBERATOR, η επιτροπή ειδικών YSL.SKINSCIENCE συνέχισε να μελετά τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης, και ανακάλυψε μια νέα γλυκάνη που ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες νυχτερινές ανάγκες της επιδερμίδας.

Τη νύχτα, ο αριθμός των κυτταρικών διαιρέσεων αυξάνεται, ιδίως από τα μεσάνυχτα μέχρι τη μία το πρωί, γεγονός που μεταφράζεται σε αυξημένη κυτταρική δραστηριότητα και ανάπλαση της επιδερμίδας.
Στη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα ξεκουράζεται, λειτουργώντας πρωτίστως ως προστατευτικός φραγμός. Η ημέρα και η νύχτα είναι οι "φυσικοί ρυθμιστές" αυτών των λειτουργιών.

Τι συμβαίνει τη νύχτα;

Τη νύχτα, το σώμα μας παραμένει για ώρες ξαπλωμένο και ακίνητο, με αποτέλεσμα να λιμνάζουν τα υγρά και να φράζουν οι ιστοί. Το πρωί που ξυπνάμε, η επιδερμίδα μπορεί να δείχνει πρησμένη και "ρυτιδιασμένη".
Με την πάροδο των ετών, οι δομικές γλυκάνες στο κυρίως δέρμα μειώνονται και συγκρατούν λιγότερο αποτελεσματικά την υγρασία, με αποτέλεσμα το λεγόμενο "ελεύθερο" νερό να λιμνάζει. Το αποτέλεσμα είναι ότι, καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα εμφανίζει περισσότερα σημάδια από τον ύπνο.
Και αυτά τα σημάδια, που συχνά χαρακτηρίζονται ως "ρυτίδες από το μαξιλάρι", γίνονται πιο έντονα.
Ενδεικτική τιμή πώλησης: 91,50ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ


Για να ανταποκριθεί στις εξειδικευμένες νυχτερινές ανάγκες της επιδερμίδας, η επιτροπή YSL.SKINSCIENCE εμπλούτισε το σύμπλεγμα Glycanactif της σειράς FOREVER YOUTH LIBERATOR με μια νέα γλυκάνη, αναγνωρισμένη για την αναπλαστική της δράση. Αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα ξεκλειδώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας, για να απελευθερώνει το "δυναμικό νεότητας" των κυττάρων στη διάρκεια της νύχτας, όταν η κυτταρική ανάπλαση κορυφώνεται και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να απορροφηθούν τα ενεργά συστατικά.

Η  FOREVER YOUTH LIBERATOR περιέχει επίσης εκχύλισμα ρίζας ρούσκου, ο οποίος είναι γνωστός για την αποσυμφορητική του δράση. Ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων*, για να περιορίζει τη διαρροή των υγρών στους ιστούς, ελαχιστοποιώντας έτσι το πρήξιμο και τις λεγόμενες "ρυτίδες από το μαξιλάρι".


ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΟι έρευνες δείχνουν ότι τα δύο τρίτα των γυναικών που ρωτήθηκαν έκαναν θετικά σχόλια για την επιδερμίδα τους το πρωί μετά τη χρήση της κρέμας FOREVER YOUTH LIBERATOR.
Συγκεκριμένα, από το πρώτο πρωί, η επιδερμίδα τους δείχνει πιο λεία. Τα σημάδια της κούρασης εξαλείφονται, όπως μετά από έναν καλό νυχτερινό ύπνο.
Το πρόσωπο δείχνει πιο όμορφο. Νύχτα με τη νύχτα, η επιδερμίδα αναπλάθεται. Μετά από μία εβδομάδα, η όψη της επιδερμίδας είναι πιο φρέσκια και πιο ομοιογενής.

Μια απολαυστική κρέμα που προστατεύει την επιδερμίδα. Η κρέμα νύχτας FOREVER YOUTH LIBERATOR έχει πλούσια, φίνα, αναζωογονητική και διακριτικά αρωματισμένη ροζ υφή που γίνεται αμέσως ένα με την επιδερμίδα.

Η  κρέμα FOREVER YOUTH LIBERATOR συμπληρώνει την ολοκληρωμένη σειρά αντιγηραντικών προϊόντων FOREVER YOUTH LIBERATOR για αντιρυτιδική ανόρθωση, αναπλήρωση και λάμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου