21/2/13

Η Rihanna συνεργάζεται με την MAC. Μακιγιάζ με την υπογραφή της!

Η είδηση ότι η  Rihanna θα συνεργαστεί με την εταιρία καλλυντικών MAC , ενθουσίασε όλες τις γυναίκες που αγαπούν την MAC Cosmetics.

Η MAC είναι γνωστό ότι συνεργάζεται συχνά με επώνυμες και συγκεκριμένα τραγουδίστριες, για να λανσάρει νέες συλλογές μακιγιάζ.

Όμως, είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με ένα πρόσωπο, όχι για να λανσάρει 1, αλλά 4 συλλογές μακιγιάζ!

Με τίτλο RiRi Hearts MAC [ RiRi  MAC ] ,  η  MAC θα λανσάρει μέσα στο 2013 , συνολικά 4 συλλογές προιόντων μακιγιάζ με την υπογραφή της Ριάνα , με συνολικά 31 κομμάτια.

Το πρώτο είναι το κραγιόν MAC RiRi Woo που είναι μια σκούρα έκδοση του αγαπημένου της Ruby Woo και θα είναι διαθέσιμο παράλληλα με τις συναυλίες της Rihanna στις 4 και 5 Μαΐου, τόσο online αλλά και στις συναυλίες της.Η δεύτερη συλλογή θα είναι διαθέσιμη το Καλοκαίρι και πάλι μόνο online. Ενώ το Φθινόπωρο 2013 θα δούμε πλέον στα σημεία πώλησης της MAC την τρίτη συλλογή που θα αποτελείται από 16 κομμάτια, όπως κραγιόν, σκιές κτλπ.
Και τέλος η τελευταία συλλογή θα εμφανιστεί την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2013.

Η πρώτη φωτογραφία από την συλλογή RiRi Hearts MAC ήδη διέρρευσε στα μέσα και πλέον περιμένουμε από την εταιρία να δώσει περισσότερες πληροφορίες για ακριβείς ημερομηνίες λανσαρίσματος και λεπτομέρειες όλων των προϊόντων μακιγιάζ.1 σχόλιο: