11/2/13

Η Oysho συνεργάζεται με την Havaianas. Havaianas for Oysho Καλοκαίρι 2013


Η μάρκα γυναικείων εσωρούχων του Ομίλου Inditex, Oysho, συμπληρώνει την κολεξιόν με μαγιό Καλοκαίρι 2013 , με μια αποκλειστική συνεργασία με τη βραζιλιάνικη μάρκα Havaianas.

Η κολεξιόν Havaianas for Oysho θα είναι από τα μέσα Απριλίου διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα Oysho και για online αγορές.

Μέσω αυτής της περιορισμένης κολεξιόν, η Oysho ενσωματώνει καινούριες προτάσεις καλοκαιρινών υποδημάτων προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ της φρεσκάδας της μάρκας Havaianas και της εκλεπτυσμένης γραμμής της Oysho.

Αυτή η κολεξιόν αποτελείται από 2 μοντέλα που εξελίχθηκαν από το Slim της Havaianas, ένα πολύ θηλυκό σχέδιο, που ταιριάζει τέλεια με τις κολεξιόν της beachwear της Oysho.

Αυτά τα μοντέλα ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη λειτουργικότητα του αυθεντικού τους σχεδίου και για την ενσωμάτωση των τελευταίων τάσεων της μόδας, μέσω της μεγάλης ποικιλίας χρωμάτων , του κοραλλένιου και του πράσινου της θάλασσας, χρωμάτων κλειδιά της καλοκαιρινής καμπάνιας.

Ταυτόχρονα,  αυτά τα χρώματα σε συνδυασμό με μία βάση φυσικού χρώματος , προσφέρουν ένα πολύ καλοκαιρινό και δροσερό αέρα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου