13/2/13

Συμβουλές για εντυπωσιακά καλοσχηματισμένα Κόκκινα χείλη!
Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και ας πιστεύουν κάποιες το αντίθετο! Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του κόκκινου και σίγουρα υπάρχει αυτή που σου ταιριάζει!

Ο τρόπος για να επιλέξεις το σωστό κόκκινο είναι να βρεις τον τόνο της επιδερμίδας σου και ανάλογα να επιλέξεις ποιο κόκκινο σε κολακεύει. ( Για να μάθεις σε ποιο τόνο ανήκεις, δεν τον τρόπο εδώ)

Αν λοιπόν ανήκεις στους ψυχρούς τόνους τότε πρέπει να επιλέξεις ένα ψυχρό κόκκινο κραγιόν με βάση το μπλε, ενώ αν ανήκεις στις θερμές αποχρώσεις τότε πρέπει να επιλέξεις θερμό κόκκινο με πορτοκαλί βάση. Όσες φυσικά ανήκουν στους ουδέτερους τόνους μπορούν να φορέσουν όλες τις κόκκινες αποχρώσεις σε κραγιόν!

Αφού επιλέξεις λοιπόν το κόκκινο κραγιόν που θα φορέσεις, σειρά έχει ο τρόπος που θα το φορέσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλοσχηματισμένα και εντυπωσιακά κόκκινα χείλη.


Βήματα.

1
. Τα χείλη σου πρέπει να είναι ενυδατωμένα και όχι σκασμένα! Κάνε πριν ένα scrub χειλιών όπως είδες εδώ.

2.Χρησιμοποίησε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών και κάνε προσεκτικά το περίγραμμα των χειλιών σου αλλά γέμισε και όλη την επιφάνεια των χειλιών.
Αυτό θα κάνει το περίγραμμα να μην ξεχωρίζει αλλά και πιο σταθερό το κραγιόν στην συνέχεια.

3. Πέρασε το κόκκινο κραγιόν στα χείλη σου. Ο καλύτερος τρόπος είναι με ένα πινελάκι ώστε να έχεις καλύτερα τον έλεγχο και να το περάσεις σωστά και ομοιόμορφα.Πρόσεξε ότι το κραγιόν σου θα πρέπει να καλύπτει το μολύβι που έχεις περάσει πριν.

4.Αν θες έξτρα λάμψη χρησιμοποιήσει ένα lip gloss σε κόκκινο ή διαφανές χρώμα μόνο στο κέντρο των χειλιών σου. Αν θες πιο ματ αποτελέσμα μπορείς να παραλείψεις αυτό το βήμα!

5. Τέλος, με ένα μικρό πινέλο, άπλωσε μια μικρή ποσότητα concealer ή μικρή ποσότητα make up σε λίγο πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση από αυτή που θα φοράς, γύρω από τα χείλη σου, σαν να κάνεις το περίγραμμα γύρω από το κραγιόν σου.
Με αυτόν το τρόπο θα κάνεις το κραγιόν σου πιο σταθερό και θα κάνει τα χείλη καλοσχηματισμένα και τρισδιάστατα.
Μην ξεχάσεις να το σβήσει σωστά!

Δες παρακάτω την διαδικασία και στο βίντεο που ακολουθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου