27/2/13

Νέα Ενυδατική Μάσκα Νυκτός απο την Kiehl's : Ultra Facial Overnight Hydrating Masque

Νέα Υόρκη, Ιανουάριος, 2013 – Οι συνθέσεις της Ultra Facial της Kiehl’s Since 1851, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με το θρυλικό προϊόν Ultra Facial Moisturizer, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς μεταξύ των πελατών, των διάσημων προσωπικοτήτων – και των φίλων μας σε όλο τον κόσμο – χάρη στην ικανότητά τους να ενυδατώνουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα και να διασφαλίζουν την υγεία της.

Η Kiehl’s συνεχίζει να εμπλουτίζει τη θρυλική της σειρά και παρουσιάζει την Ultra Facial Overnight Hydrating Masque.

Όσο κοιμάστε, αυτή η εντατική ενυδατική θεραπεία ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, προσφέροντας ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και πιο υγιή, νεανική όψη.
Αναπληρώνει τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας, συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση των ευεργετικών ιδιοτήτων του ενυδατικού προϊόντος.


Η Ultra Facial Overnight Hydrating Masque της Kiehl’s ενισχύει άμεσα την ικανότητα της επιδερμίδας να απορροφά και να συγκρατεί την υγρασία για ενισχυμένη ενυδάτωση. Παρασκευασμένη με εκχύλισμα Ophiopogon Japonicus, η σύνθεση συμβάλλει στην ενίσχυση της ενυδάτωσης που προσφέρει ένα καθημερινό ενυδατικό προϊόν. Η Ultra Facial Overnight Hydrating Masque, που εφαρμόζεται πριν τον ύπνο, αναπληρώνει τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να συγκρατεί την υγρασία και να λειτουργεί σαν μια "δεξαμενή ενυδάτωσης".

Η σύνθεση, με πρωτεΐνες από παγετώνες που ενισχύουν την ενυδάτωση και εκχυλίσματα φυτών της ερήμου, συμβάλλει στην προστασία και στην ενδυνάμωση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας – αυξάνοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης και αφήνοντας την επιδερμίδα πιο λεία και πιο απαλή, αναζωογονημένη και ελαστική.


Προτεινόμενη τιμή πώλησης: 30,00€Οδηγίες χρήσης:


1ο βήμα: Το βράδυ, προτού ξαπλώσετε, απλώνετε μια πλούσια στρώση Ultra Facial Overnight Hydrating Masque της Kiehl’s σε καθαρή επιδερμίδα.
2ο βήμα: Αφήνετε το προϊόν να δράσει για 10 λεπτά.
3ο Βήμα: Απομακρύνετε το πλεόνασμα με χαρτομάντιλο ή πετσέτα, αλλά αφήνετε κάποια ποσότητα προϊόντος, ώστε να αναπληρώνεται συνεχώς η υγρασία της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας.
4ο Βήμα: Αφήνετε τη μάσκα να δράσει όσο κοιμάστε.
5ο Βήμα: Το πρωί, ακολουθείτε το συνηθισμένο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας.
Χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα.

Τα προϊόντα Kiehl’s, διατίθενται αποκλειστικά, στα παρακάτω Shop in Shop:

HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι
HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα
ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα
HONDOS CENTER ΜΥΚΟΝΟΣ: Αγία Άννα, Χώρα Μυκόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου