13/1/13

Η Zic Zac δημιούργησε e-shop.Μάθε λεπτομέρειες.Η εταιρία ZIC ZAC εμφανίζεται το 1987 σαν μια νέα τάση στο γυναίκειο lifestyle στην Ελλάδα με ρούχο "προχωρημένο" αλλά συγχρόνως με υψηλή αισθητική, θηλυκότητα και ποιότητα, με αποτέλεσμα να το κάνει ιδιαίτερο, μοναδικό αλλά και προσιτό, παραμένοντας πιστό στη ποιότητα και στο διαφοροποιημένο σχεδιασμό.

Η collection ZIC ZAC ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια από τα σχεδία της που είναι πλέον «κλασσικά» sexy και υπάρχουν πάντα στη γυναικεία ντουλάπα, ενώ με έξυπνες ZIC ZAC προσθήκες της κάθε σεζόν μπορούν να φορεθούν σαν καινούργια.

Chic, casual και elegant συνδυασμοί εκφράζουν κάθε γυναίκα που θέλει να «παίζει» με το στυλ ανάλογα με τη διάθεσή της, τη μέρα και τη νύχτα, τη γυναίκα τη λαμπερή με διάθεση και πάθος για τη ζωή αλλά και τη μόδα.


Η εταιρία ZIC ZAC κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά μέσω ενός δικτύου single brand καταστημάτων και σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Τώρα κάνει ακόμη ένα βήμα δημιουργώντας και ηλεκτρονικό κατάστημα για εύκολες αγορές από το σπίτι. Για να επισκεφθείς το eshop κάνε κλικ στο www.ziczac.gr και εκμεταλλεύσου τις προσφορές και τις εκπτώσεις της σεζόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου