22/1/13

Τάσεις Χτενίσματα Άνοιξη Καλοκαίρι 2013
Τα τελευταία χρόνια η μόδα στα χτενίσματα είναι πιο ροκ και τα πολύ στυλιζαρισμένα και στατικά μαλλιά θεωρούνται ξεπερασμένα, ακόμη και στα πιο βραδινά χτενίσματα.

Οι διεθνείς πασαρέλες μας δείχνουν τις τάσεις των μαλλιών που θα επικρατήσουν την κάθε σεζόν.

Αν αναρωτιέσαι λοιπόν ποιες είναι οι τάσεις για τα Μαλλιά της σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά παρακάτω, ποιες ξεχωρίσαμε.

Το θετικό είναι ότι τα περισσότερα χτενίσματα μπορείς να τα κάνεις μόνη στα μαλλιά σου, αφού στα περισσότερα δεν υπάρχουν αυστηρές γραμμές που πρέπει να ακολουθήσεις.

Νιώσε ροκ και δώσε ανέμελο ύφος και φαντασία στα μαλλιά σου!
Αλογουρές στο πλάι.
Στριφτά πιασίματα και σινιόν.

Διάβασε πως μπορείς να το κάνεις μόνη σου με μια ελαστική κορδέλα μαλλιών εδώ
Αξεσουάρ μαλλιών αλλά τονίζοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού!
Ο Χαμηλός κότσος της μπαλαρίνας.
Η Χωρίστρα ξεκινάει από το ύψος του τέλους του ματιού!Ανέμελα πιασίματα. Συνδυασμός κότσου και αλογοουρά.Ανέμελα σπαστά μαλλιά!
Το μαντήλι στο κεφάλι είναι το αξεσουάρ που θα μας δώσει στυλ στα μαλλιά!

Για να δεις πως μπορείς να φορέσεις το μαντήλι ή το φουλάρι σου με διαφορετικούς τρόπους κάνε κλικ εδώ.Πλεξούδες- Η Μόδα στα μαλλιά που δεν σταματάει ποτέ!
Όλες οι εκδοχές τους! Κάνε κλικ στην Κατηγορία Μαλλιά και ανακάλυψε όσες πλεξούδες σου έχουμε παρουσιάσει και την τεχνική τους!
Το βρεγμένο look- Wet look!
Οι αφέλειες! Είτε θες να κόψεις αφέλειες, είτε να δημιουργήσεις ψεύτικες αφέλειες όπως στην παρακάτω φωτογραφία από το catwalk του οίκου PRADA, φέρνοντας την αλογοουρά σου μπροστά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου