28/1/13

Η νέα Clinique High Impact Waterproof Mascara.Για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν εντυπωσιακές βλεφαρίδες όλη τη διάρκεια της ημέρας, παρόλη την υγρασία του περιβάλλοντος, το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας ή τις έντονες δραστηριότητες, η
Clinique παρουσιάζει το ΝΕΟ High Impact Waterproof Mascara.

Ένα μάσκαρα που προσαρμόζει την προηγμένη τεχνολογία του βραβευμένου
High Impact Mascara, με ένα δυναμικό τρόπο δίνοντας αδιάβροχο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σας, που παραμένουν ανανεωμένες ακόμα και για 12 ώρες.

Το σύμπλεγμα πολυμερών που περιέχει προσφέρει άμεσα εντυπωσιακό μήκος και όγκο, ενώ το αποκλειστικά σχεδιασμένο βουρτσάκι από συμπαγείς και άκαμπτες ίνες, βοηθούν στην ομοιόμορφη εφαρμογή και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες.
Το νέο
High Impact Waterproof Mascara δημιουργεί γρήγορα και εύκολα ένα έντονο, ξεχωριστό βλέμμα.


Αυτή η μοναδική, αδιάβροχη σύνθεση είναι ιδανική για γυναίκες με έντονο τρόπο ζωής. Το ειδικό φιλμ απώθησης νερού που περιέχει καλύπτει τις  βλεφαρίδες και τις προστατεύει από την υγρασία, χωρίς όμως να επηρεαστεί το τελικό αποτέλεσμα: άμεσος όγκος, μεγάλο μήκος και έντονο χρώμα.

Τα Οφέλη
Άμεσος Όγκος και Μήκος: Απαλής υφής μαλακτικά συστατικά παρέχουν τη δυνατότητα εύκολης εφαρμογής στις βλεφαρίδες δημιουργώντας άμεσο όγκο και μήκος.

Όμορφες Περιποιημένες Βλεφαρίδες: Εύκαμπτα πολυμερή και συστατικά περιποίησης φροντίζουν τις βλεφαρίδες και τις διατηρούν απαλές και πλούσιες.

Μήκος όλη τη διάρκεια της ημέρας: Μην κλείνετε τα μάτια σας στη βροχή, στα δάκρυα, στον ιδρώτα ή στην υγρασία, αυτή η ειδική σύνθεση βοηθά στη διατήρηση του εντυπωσιακού αποτελέσματος  για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αφαιρείται εύκολα με ντεμακιγιάζ ματιών και δε μουτζουρώνει, δεν ξεφλουδίζει σε επαφή με το κρύο ή το ζεστό νερό.

Οφθαλμολογικά Ελεγμένο. Κατάλληλο για φακούς επαφής και ευαίσθητα μάτια.

Το High Impact Waterproof Mascara διατίθεται σε μαύρο χρώμα, και μπορείτε να το βρείτε στον πάγκο της Clinique τέλη Φεβρουαρίου 2013 με Προτ. Λιανική Τιμή: 23,90


2 σχόλια:

  1. Θέλω να την δοκιμάσω σύντομα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΣ,οι αδιάβροχες μάσκαρα με δυσκολεύουν στην αφαίρεση και μαζί τους φεύγουν και βλεφαρίδες.
    Η μάσκαρα,που είχε ανταλλαγή με μια παλιά, ήταν πολύ καλή,την αγόρασα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή