11/12/12

15 Τρόποι να φορέσεις το φουλάρι σου. (+VIDEO)
Αν είσαι πιστή αναγνώστρια της Μοντέρνας Σταχτοπούτας, θα θυμάσαι ότι το θέμα μαντήλι-φουλάρι είναι από τα αγαπημένα μας και έχουμε ασχοληθεί σε αρκετές αναρτήσεις με αυτό!

Τα φουλάρια, τα μαντήλια και τα κασκόλ είναι τα αξεσουάρ που αλλάζουν τελείως την εικόνα από το σακάκι ή το παλτό μας, μας δίνουν στυλ και φυσικά μπορούμε να τα φορέσουμε με αμέτρητους τρόπους, όχι μόνο γύρω από το λαιμό μας αλλά ακόμη και σαν αξεσουάρ στα μαλλιά μας!

Διαλέγοντας τον τρόπο που θα φορέσεις το φουλάρι σου , θα δώσει και διαφορετικό στυλ στην εμφάνιση σου!
Και αφού υπάρχουν τόσοι αμέτρητοι τρόποι, αρκεί να πειραματιστείς!

Πριν δεις ένα ακόμη βίντεο που σου δείχνει 15 διαφορετικούς τρόπους να φορέσεις το φουλάρι σου,μπορείς να θυμηθείς όσα είχες διαβάσει και στις προηγούμενες αναρτήσεις. ( Κάνε κλικ στους τίτλους και θα ανοίξουν σε νέο παράθυρο-σελίδα.)

Πως να φορέσω το φουλάρι μου.

Δες 25 διαφορετικούς τρόπους να δέσεις το φουλάρι σου.

Φουλάρια και Μαντήλια. Πως τα φοράμε και πως τα επιλέγουμε.

Αντέγραψε το στυλ της Eva Mendes.

Παρακολούθησε στο παρακάτω βίντεο ακόμη 15 τρόπους για να δέσεις το φουλάρι σου.
Επέλεξε τα δεσίματα που σου αρέσουν και κάνε πρόβες μπροστά στον καθρέφτη σου, μέχρι να βρεις αυτούς που ταιριάζουν στο στυλ σου!photo:src

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό video! Δεν είχα φανταστεί οτι μπορώ να δέσω το φουλάρι μου με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Πήρα ένα ωραίο μεταξωτό απο τα Factory Outlet που το ήθελα για πιο κλασσικό ντύσιμο με λευκό πουκάμισο και ταιριάζει τέλεια! Σίγουρα θα τα δοκιμάσω τους τρόπους που έχει το video!

    ΑπάντησηΔιαγραφή