22/9/12

Ιδέες για να βάψεις τα Μαλλιά σου Ombre!
Πρόσφατα διάβασες τις τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2012 2013 και με μια λέξη είχαμε πει ότι τα χρώματα μαλλιών θα είναι πολυδιάστατα!
Η τεχνική Ombre (όμπρε) στα μαλλιά δεν συνεχίζει απλά να είναι Μόδα αλλά είναι μια επιλογή για να βάψεις τα μαλλιά σου με τον πιο ιδιαίτερο, νεανικό και μοντέρνο τρόπο.

Να υπενθυμίσουμε ότι Ombre μαλλιά λέγονται τα μαλλιά που είναι βαμμένα με τέτοιον τρόπο ώστε η ρίζα να είναι σε πιο σκούρα απόχρωση από τις άκρες, με διαβαθμίσεις από πιο σκούρο σε πιο ανοιχτό χρώμα.

Για να λυθούν όλες οι απορίες σου δες τις απαντήσεις σε ερωτήσεις αναγνωστριών σχετικά με τα   Ombre μαλλιά .

Θέλω να βάψω τα μαλλιά μου για πρώτη φορά, αλλά όχι την ρίζα. Μπορώ να κάνω την Ombre τεχνική;Φυσικά! Μπορείς να αφήσεις το φυσικό σου χρώμα στην ρίζα και να βάψεις μόνο τις άκρες σου.

 Έχω σκούρα καστανά μαλλιά. Για να κάνω τα Ombre  μαλλιά σημαίνει ότι πρέπει να κάνω τις άκρες μου ξανθές;

 Ombre δεν σημαίνει ότι οι άκρες είναι ξανθές. Υπάρχουν πολύ συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις. Από διακριτικά Ombre , όπου οι άκρες σου θα ανοίγουν 1-2 τόνους, δηλαδή μπορεί να έχεις κόκκινα μαλλιά και οι άκρες σου να γίνουν σε κόκκινο πιο ανοιχτό.
Αν όμως θες κάτι ιδιαίτερο μπορείς να κάνεις και πολύ προχωρημένους συνδυασμούς. Όπως κόκκινο με πορτοκαλί!

Έχω μαλλιά σε μέτριο μήκος. Μπορώ να κάνω αυτήν την τεχνική ή είναι μόνο για μακρυά μαλλιά;

Η τεχνική  Ombre μπορεί να εφαρμοστεί και σε πιο κοντά μαλλιά , δηλαδή καρέ.

Μπορώ να βάψω μόνη μου στο σπίτι τα μαλλιά μου Ombre; 
Για να έχεις ένα ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα καλύτερα να εμπιστευθείς ένα κομμωτήριο. Δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις μόνη σου αυτήν την τεχνική σωστά. Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που εφαρμόζεται η βαφή στις άκρες των μαλλιών.


Για πάρεις  ιδέες με Ombre μαλλιά δες τις παρακάτω φωτογραφίες.2 σχόλια:

  1. Νόμιζα ότι το ombre ήταν ωραίο μόνο σε μακριά μαλλιά αλλά μπορώ να πω ότι στα κοντά είναι πολύ καλύτερο!! Super chic και εντυπωσιακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/13

    Εγω εχω καστανα σκουρα μαλλια κ εκανα ενα διακριτικο ομπρε..μπορει ν μην ειναι τεραστια η αντιθεση αλλα οταν βγαινω στν ηλιο τ αποτελεσμα ειναι σουπερ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή