15/9/12

Τα νέα βραχιόλια του Δούκα Χατζηδούκα 2012 για την Estee Lauder. Πόσο κοστίζουν , πότε και που μπορείς να τα αποκτήσεις!

Από το 2005 o σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας έχει αναλάβει την σχεδίαση των ροζ βραχιολιών της Estee Lauder για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Το χαρακτηριστικό σύμβολο της εκστρατείας, η ροζ κορδέλα (pink ribbon), ενσωματώνεται ανάλογα με την έμπνευση του σχεδιαστή στα βραχιόλια κάθε χρονιά.

Φέτος, τα βραχιόλια του Δούκα Χατζηδούκα για το 2012, θα διατίθενται σε 2 χρώματα, ροζ και ασημί ενώ σε μαύρο, η ανδρική τους έκδοση!

Το υλικό κατασκευής τους είναι μέταλλο αυτήν την φορά και στην άκρη των βραχιολιών κρέμεται ένα μικρό πλακίδιο με ανάγλυφη την ροζ κορδέλα.

Τα βραχιόλια έχουν την συμβολική τιμή των 10 € και θα μπορείς να τα προμηθευτείς από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης της Estee Lauder από τέλος Σεπτεμβρίου και για όλο τον Οκτώβριο, σε Ελλάδα και ΚύπροΦέτος τα ροζ βραχιόλια θα διατίθενται και από φαρμακεία από την Darphen, μάρκα της Estee Lauder Companies.

Ο σκοπός της πώλησης τους είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού 'Άλμα Ζωής'.
Πρέσβειρα της φετινής καμπάνιας η Ελένη Μενεγάκη.

Το μήνυμα της  Estee Lauder:
«  "Δύναμη. Πίστεψε σε έναν κόσμο χωρίς Καρκίνο Μαστού. Είμαστε εδώ μέχρι να γίνει πραγματικότητα".
Με το μήνυμα αυτό ξεκινά φέτος τον Οκτώβριο η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Δούκας επικοινωνούν με την ευαισθησία και την ευγενική συμμετοχή τους,  την σημαντικότητα της πρόληψης, φορώντας τα νέα βραχιόλια της Εκστρατείας" »

3 σχόλια:

 1. Πολύ ωραία αυτά που φοράει η Μενεγάκη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. opws panta uperoha!
  agapame douka!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάθε χρόνο και πιο όμορφα είναι! Μπορεί συνήθως να εξαντλούνται πριν προλάβω να αγοράσω αλλά αυτό είναι καλό για την καμπάνια οπότε δε στενοχωριέμαι :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή