10/9/12

Τα νέα βερνίκια Νυχιών της China Glaze Χειμώνας 2012-2013
Όταν στο γραφείο έρχονται πληροφορίες για τις νέες συλλογές βερνικιών της  China Glaze επικρατεί ενθουσιασμός και ανυπομονησία να τις δοκιμάσουμε! Περιμένουμε λοιπόν, 2 νέες συλλογές βερνικιών από την  China Glaze για τον Χειμώνα 2012-2013 .

Φυσικά εσύ θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες από την Μοντέρνα Σταχτοπούτα.

Η πρώτη συλλογή έχει τίτλο  China Glaze Glimmers και αποτελείται από 6 βερνίκια νυχιών με γκλίτερ σε σκούρες αποχρώσεις του χρυσού, κόκκινο, ροζ, μπλε, πράσινο και μωβ.

Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου τον Δεκέμβριο 2012, κοντά δηλαδή στην εορταστική περίοδο των Χριστουγένων.
Δες τις λεπτομέρειες στις παρακάτω φωτογραφίες.


Η δεύτερη συλλογή έχει τίτλο  China Glaze Tranzitions και θα γίνει αγαπημένη σε όσες ψάχνουν ιδιαίτερες τεχνοτροπίες στα νύχια τους! Τα βερνίκια  Tranzitions θα είναι διαθέσιμα τον Χειμώνα 2012-2013, σε νέες 6 αποχρώσεις, που όμως αν περάσεις πάνω από το βερνίκι  top coat, τότε το χρώμα αλλάζει.

Έτσι για το κάθε βερνίκι στην πραγματικότητα έχεις 2 χρώματα σε ένα.
Mε τα  Tranzitions  βερνίκια μπορείς να κάνεις υπέροχα σχέδια στα νύχια αλλάζοντας το χρώμα του βερνικιού στο σημείο που θα απλώσεις το top coat.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να δεις λεπτομέρειες και τον τρόπο εφαρμογής των Tranzitions  βερνικιών της  China Glaze.


1 σχόλιο:

  1. Μετά τις δύο τελευταίες χριστουγεννιάτικες συλλογές έχω να δηλώσω ότι η China Glaze κάνει τέλεια γκλίτερ οπότε είμαι σίγουρη ότι και αυτή η συλλογή θα είναι φοβερή!! Αλλά και τα βερνίκια που αλλάζουν χρώμα με top coat θα έχουν πλάκα! Με ξεσηκώνεις πάλι αγαπημένη, ξέρεις πως δεν μπορώ να αντισταθώ στις καινούριες βερνικοσυλλογές!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή