12/7/12

Μαγιό Panos Emporio Καλοκαίρι 2012.
Ο βασιλιάς των μαγιό είναι Έλληνας, ζει στην Σουηδία και έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία όπου είναι αναγνωρισμένη σε όλον τον κόσμο!
Ο Πάνος Παπαδόπουλος μόλις 19 ετών βρέθηκε στην Σουηδία και κατέκτησε με το ταλέντο του όλη την Σκανδιναβία και πλέον είναι γνωστός παγκοσμίως αφού ακόμη και γνωστοί του Χόλιγουντ έχουν φορέσει τις δημιουργίες του.

Οι δημιουργίες του Πάνου Παπαδόπουλου, με την επωνυμία Panos Emporio, όχι μόνο πλέον σε μαγιό αλλά και σε ρούχα εντυπωσιάζουν πάντα.

Μούσες του Έλληνα σχεδιαστή έχουν υπάρξει και Ελληνίδες, ανάμεσα τους και η Έλενα Παπαρίζου. Τα μαγιό Panos Emporio έχουν το κάθε ένα , συγκεκριμένη προσωπικότητα και συγκεκριμένο όνομα. Μάλιστα πολλά από τα μαγιό έχουν και Ελληνικά ονόματα από νησιά και πόλεις της Ελλάδας.


Κάποια σχέδια μένουν σταθερά στην συλλογή κάθε σεζόν, αφού η ζήτησή τους είναι τεράστια. Παράδειγμα η σειρά The Paillot που αποτελείται από μαγιό που φοριούνται με διαφορετικούς τρόπους, με ενσωματωμένη φούστα στο κάτω μέρος , ώστε το μπικίνι να μεταμορφώνεται σε ολόσωμο και να αλλάζει μορφή.

Δες κάποια από τα μαγιό της συλλογής  Panos Emporio Καλοκαίρι 2012, στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Για πληροφορίες για καταστήματα, ενημερωθείτε στο Customer Assistance: info@panos.se.
Πάνος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου