18/6/12

Σειρά περιποίησης Herbal Recovery από την Jurlique! Φύση + Επιστήμη = Ομορφιά !
Το υπέροχο μυστικό ομορφιάς που πρωτο-αποκαλύφθηκε διεθνώς το 1994, είναι η παγκοσμίας φήμης σειρά περιποίησης Jurlique Herbal Recovery.

Η σειρά Herbal Recovery είναι μία συλλογή από φυτικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος σε συνθέσεις που θρέφουν, προστατεύουν και ενυδατώνουν το δέρμα για να διασφαλίσουν την
υγιή εμφάνισή του και να βελτιώσουν τη λάμψη του. Η κορυφαία σειρά Herbal
Recovery χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο ισχυρές και αποτελεσματικές σειρές προϊόντων της Jurlique.

Αγαπημένο προιόν της σειράς είναι η Herbal Recovery NIGHT CREAM, μια θρεπτική κρέμα νύχτας που προσφέρει στο δέρμα τα πιο φυσικά βότανα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνες A, C και E βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και στην αντιμετώπιση των συνεπειών των ελευθέρων ριζών που δημιουργούνται καθημερινά από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Τα εκχυλίσματα ανθών από δένδρο οξιάς βοηθούν στη βελτίωση της ενυδάτωσης, αυξάνοντας τα επίπεδα οξυγόνου και διατηρώντας και «κλειδώνοντας" την υγρασία στο δέρμα, για λαμπερή και υγιή εμφάνιση. Ένα μείγμα από 8 βότανα και λουλούδια που καλλιεργούνται στο αγρόκτημα της Jurlique προσφέρει μοναδική βοτανική ισχύ – μόνο από τη Jurlique.

Η Jurlique είναι μια εταιρεία βιολογικής, φυτικής φροντίδας του δέρματος, η φιλοσοφία της οποίας βασίζεται στην παροχή της πιο αγνής, πιο αποτελεσματικής περιποίησης μέσω της φύσης,
της επιστήμης και της καινοτομίας. Από την ίδρυσή της στην Αυστραλία το 1985 μέχρι σήμερα, η
Jurlique αναπτύσσει κάθε προϊόν αξιοποιώντας δραστικές συνταγές βοτάνων και λουλουδιών από τη δική της βιολογικά πιστοποιημένη βιοδυναμική φάρμα στη Νότια Αυστραλία, καθώς και αποτελεσματικά φυτικά συστατικά από τη Αυστραλία και από όλο τον κόσμο.


Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα
βιολογικών προϊόντων.

Στην σειρά Jurlique Herbal Recovery επιπλέον θα βρεις:

Herbal Recovery Gel – Φυτικός συμπυκνωμένος ορός σε τζελ.
Herbal Recovery Eye Cream – Αναζωογονητική κρέμα ματιών.
Herbal Recovery Eye Gel – Ελαφριάς υφής, ισχυρό φυτικό τζελ ματιών.
Herbal Recovery Neck Serum – Ισχυρός, συμπυκνωμένος ορός λαιμού.
Herbal Recovery Night Mist – Σπρέι προσώπου.
Soothing Herbal Recovery Gel – Καταπραϋντικός, φυτικός ορός σε τζελ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου