29/6/12

Ποια είναι τα βερνίκια του Καλοκαιριού; Τι είναι το Graffiti Nail Art; Τα μάθαμε όλα από το NYXI∙NYXI !


Πρωτοποριακές τεχνικές που θα αγαπηθούν από όλες τις γυναίκες που αναζητούν τις πιο ψαγμένες προτάσεις ομορφιάς και για τις Καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, θα βρεις στην αλυσιάδα καταστημάτων 
 NYXINYXI.

Η δημιουργός του NYXINYXI Beauty Lounge και αναγνωρισμένη guru στο χώρο της ομορφιάς Άννα Αλμπάνη, έφερε πρώτη στην Ελλάδα την εντυπωσιακή τεχνική ‘Nail Graffiti Art’ που μεταμορφώνει τα άκρα μας σε έναν ανεξάντλητο καμβά έμπνευσης. 

Το ‘Nail Graffiti Artκυριαρχεί στις επιλογές των μεγαλύτερων διεθνών fashion icons και προβάλλει το ελεύθερο urban style προσωπικής έκφρασης μέσα από συνδυασμούς σχεδίων, χρωμάτων αλλά και απεριόριστων μηνυμάτων.

Το ‘
Nail Graffiti Artεμπνέεται από την τέχνη, τα συναισθήματα και τις κοινωνικές εξελίξεις και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αναδείξει με τον πιο πρωτότυπο τρόπο την προσωπικότητα της.

Με το 
Nail Graffiti Artμπορείς να εκφράσεις το δικό σου ¨κόσμο¨ σε μικρογραφία,πάνω στα Νύχια σου και να δώσεις το δικό σου μήνυμα. 
Με τα κορυφαία βερνίκια και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης
Jessica σε μία πλούσια ποικιλία ανάλογα με τον τύπο νυχιών σας, στα NYXINYXI Beauty Lounge θα απολαύσετε μοναδικά nail treatments.

Φέτος το καλοκαίρι, η εταιρία Jessica προτείνει νέες κομψές παστέλ αποχρώσεις με τη σειρά  ‘Gelato Mio’.   H πιο δροσερή σειρά βερνικιών Gelato Mio’ κυκλοφορεί σε 6 συναρπαστικά χρώματα με ονόματα που παραπέμπουν σε λαχταριστές γεύσεις παγωτών: Strawberry Shake It, Barely Blueberry, Lime Cooler, Banana Peel, Tangerine Dreamz & Surfer Boyz ‘n Berry γεμίζοντας το καλοκαίρι μας θετική διάθεση!


 

Η νυφική σειρά της Jessica ¨Bliss is this¨ πρόσφερει χρώματα για τις νύφες που τολμούν τα χρώματα στα νύχια και αναζητούν πιο μοντέρνες προτάσεις!


 
Στα καταστήματα NYXINYXI Beauty Lounge μπορείς να ανανεωθείς με μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς από τους κορυφαίους beauty experts, στις καλύτερες τιμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου