11/6/12

Νέες σειρές Παπουτσιών Camper Καλοκαίρι 2012

Η Camper ανανεώνει τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις με τα νέα κομψά ψηλοτάκουνα Chantal και Ariadna Alto αλλά και τις πλατφόρμες TWS Swash .

Το Chantal για όσες προτιμούν τα ψηλά τακούνια (11.5cm) αλλά αναζητούν τη σταθερότητα
και τη άνεση. Το Chantal έχει κατασκευαστεί με ειδική τεχνική, ώστε να προσφέρει περισσότερη σταθερότητα στο περπάτημα. Το ξύλινο τακούνι δίνει μια ιδιαίτερη αισθητική σε φυσικούς τόνους, ενώ η άνετη πλατφόρμα εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση. Σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια το Chantal είναι το trendy ψηλοτάκουνο που ταιριάζει με κάθε εμφάνιση!

Το Ariadna Alto έχει χαμηλότερο τακούνι ( 6.5cm) και αποτελεί μια κλασσική επιλογή για όσες θέλουν ένα κομψό σανδάλι, για όλη την ημέρα, μιας και το ύψος του τακουνιού είναι ακριβώς όσο πρέπει για να προσφέρει άνεση και κομψότητα!

Οι πλατφόρμες TWS Swash, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Camper με δυο νέους σχεδιαστές αποφοίτους του Central St. Martins, τη Sarah Swash και τον Τoshio Yamanaka.
Η αισθητική της Sarah πηγάζει από το εκκεντρικό αγγλικό χιούμορ ενώ ο Toshio είναι τελειομανής όσον αφορά στο σχεδιασμό. Και οι δυο μαζί έχουν βρει την ιδανική ισορροπία και έχουν δημιουργήσει ένα γοητευτικό κόσμο, εμπνευσμένο από τα χαρακτηριστικά σχέδια βοτάνων του 19ου αιώνα.


Chantal


Ariadna Alto

Chantal

πλατφόρμες TWS Swash


Καταστήματα Camper
• Αναγνωστοπούλου 23 & Ηρακλείτου, Κολωνάκι, τηλ. 2103640052
• Ερμού 34, Αθήνα, τηλ. 2103240050
• Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, τηλ. 216890903
• ΝΕΟ! Τσιμισκή 74, Θεσσαλονίκη 2310224650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου