27/6/12

Νύχια: Υπέροχα Σχέδια με μια Οδοντογλυφίδα!

Η οδοντογλυφίδα έχεις δει πολλές φορές σε παλαιότερα άρθρα, ότι μπορεί να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο nail art, σε διάφορες τεχνικές για σχέδια νυχιών.

Μάλιστα την οδοντογλυφίδα αν την χρησιμοποιήσεις σαν εργαλείο, μπορείς να σχεδιάσεις πολύ ιδιαίτερα και εντυπωσιακά σχέδια. Είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιείς οδοντογλυφίδα αντί για πινέλο γιατί είναι πιο σταθερό στο χέρι και φυσικά ανέξοδο, αφού δεν χρειάζεται να αγοράσεις ειδικό tool για nail art!

Η διαδικασία:

Πρώτα θα βάψεις τα νύχια σου με ένα χρώμα- βάση, ο οποίος θα είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο θα σχεδιάσεις το σχέδιο σου. Φρόντισε να έχει στεγνώσει τελείως η βάση σου για να συνεχίσεις με το σχέδιο.
Βούτηξε την μύτη της οδοντογλυφίδας στο βερνίκι που θα χρησιμοποιήσεις και ξεκίνα να σχεδιάζεις. Μην πιέζεις πολύ την οδοντογλυφίδα και κάνε μικρές κινήσεις.
Άφησε την φαντασία σου και σχεδίασε ή γράψε ακόμη και μια μικρή λέξη ή το μονόγραμμα σου.

Παρατήρηση:

(Η οδοντογλυφίδα όσο πιο λεπτή μύτη έχει τόσο πιο λεπτομερώς θα σχεδιάζει.Αν θες να κάνεις πιο λεπτή την άκρη της οδοντογλυφίδας χρησιμοποίησε την λίμα σου.)


Παρακάτω θα δεις μερικές ιδέες για σχέδια χρησιμοποιώντας οδοντογλυφίδα.
Δεν είναι δύσκολο να τα καταφέρεις αρκεί να έχεις υπομονή. Αν είσαι μαζί με μια φίλη στο σπίτι, μπορεί η μία να βοηθήσει την άλλη!

Δες τα βίντεο ώστε να εμπνευστείς.1 σχόλιο: