9/3/12

Με κάθε Άρωμα Acqua di Gio ή Acqua di Gioia προσφέρεις 100 λίτρα Πόσιμο Νερό!
Από την 1η Μαρτίου 2012, ο Giorgio Armani αναλαμβάνει τη προσωπική δέσμευση να αυξήσει την πρόσβαση σε ασφαλές νερό, σε συνεργασία με την οργάνωση Διεθνής Πράσινος Σταυρός (Green Cross International).

Με επίκεντρο τον κόσμο του Acqua di Gio και του Acqua di Gioia, δύο αρωμάτων που βρίσκονται από τη φύση τους σε αρμονία με το νερό, δημιουργήθηκε ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό δίκτυο υποστήριξης και αλληλεγγύης με ιδιαίτερη εστίαση στο Διαδίκτυο.

Aπό την πώληση κάθε αρώματος Acqua di Gio και Acqua di Gioia, θα διατίθενται 100 λίτρα ασφαλούς νερού ετησίως στα παιδιά και τις κοινότητες όπου ζουν.

Στη συνέχεια, κάθε συμμετέχοντας θα καλείται, μέσω ενός προσωπικού κωδικού, ο οποίος θα εμφανίζεται στην εξωτερική συσκευασία του επιλεγμένου αρώματος, να συνεχίσει τη δράση του στο Διαδίκτυο.Ο στόχος του είναι να ανταποκριθεί στην πρόκληση «Acqua for Life Challenge» και να προσφέρει 40 εκατομμύρια λίτρα ασφαλούς νερού σε πληθυσμούς που στερούνται πρόσβασης σε αυτό και κυρίως, σε παιδιά.


AFL 2011-Γκάνα

Η πρωτοβουλία Acqua for Life Challenge 2011 έχει ήδη ωφελήσει 10 κοινότητες που βρίσκονται στο ανατολικό τμήμα της Γκάνας. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 43.314.986 λίτρα ασφαλούς νερού για 27.000 περίπου κατοίκους, όπου περίπου 3.500 είναι παιδιά τα οποία απολαμβάνουν το νερό στο σχολικό τους περιβάλλον, έχοντας τη πρόσβαση σε ασφαλές νερό όλη την ημέρα.


Επόμενος στόχος AFL-2012: Βολιβία

Το 2012 η αντίστοιχη πρόκληση για το project «Acqua for Life Challenge», αφορά στη Βολιβία καθώς συγκεκριμένες περιοχές της χώρας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην πρόσβαση σε ασφαλές νερό.


Το «Acqua for Life» αποτελεί πρωτίστως μια πρόκληση. Μια πρόκληση που έθεσε ο ίδιος
ο Giorgio Armani, ενθουσιώδης και μαχητικός, και η οποία απεικονίζει τις πεποιθήσεις ενός άνδρα, για τον οποίο η ευεξία, η επιθυμία για αλλαγή και ο νεωτερισμός συνιστούν από κοινού μια άνευ προηγουμένου δέσμευση.
Και, για τις επόμενες γενιές, μια δυνατότητα ανάπτυξης και άνθισης, δεδομένου ότι θα έχουν επιτέλους πρόσβαση σε αγνό, ασφαλές και ελπιδοφόρο νερό.Επισκεφτείτε για πληροφορίες το www.acquaforlifechallenge.org

6 σχόλια:

 1. ΜΣ,πολύ καλή πρωτοβουλία.
  Πρίν λίγο καιρό αγόρασα το άρωμα,κρίμα..αν το ήξερα.
  Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξέχασα να σου πω,ότι είναι φρέσκο,δροσερό,ελαφρά λουλουδάτο και μ΄αρέσει πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Poli oraia kinisi! K aksizei ton kopo malista! Poion kopo tha mou peis, alla anyway!:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όντως πολύ ωραία κίνηση!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολύ καλή κίνηση! Εαν έχεις όρεξη για παιχνίδι πέρασε μία βόλτα από το blog μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή