12/2/12

Ιδέες για Αποκριάτικο Μακιγιάζ!
Το αποκριάτικο μακιγιάζ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δεξιοτεχνία, αφού πάνω από όλα οι Απόκριες είναι χαρά γέλιο και διασκέδαση!

Για να κάνεις ένα αποκριάτικο μακιγιάζ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου! Ειδικά , τα eyeliner, τα μολύβια ματιών και χειλιών, οι σκιές και φυσικά πολύ φαντασία είναι τα βασικά εργαλεία που θα χρειαστείς.

Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά προϊόντα για το αποκριάτικο μακιγιάζ που θα βρεις στα καταστήματα που προμηθεύουν αποκριάτικες στολές! Σε αυτήν την περίπτωση να είσαι πολύ προσεχτική, να ελέγχεις την ημερομηνία λήξης αυτών των προϊόντων και να κάνεις ένα τεστ αλλεργίας σε ένα σημείο,  πριν τα εφαρμόσεις σε όλο το  πρόσωπό σου.

Κάποιες ιδέες για αποκριάτικο Μακιγιάζ μπορείς να δεις στα παρακάτω βίντεο.2 σχόλια:

  1. Μέχρι πριν μερικά χρόνια οι απόκριες μου άρεσαν πολύ, τα τελευταία χρόνια όμως δεν με συγκινούν καθόλου. εύχομαι να είναι φάση που θα περάσει! Πάντως πολύ όμορφα τα βιντεάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά ήθελα να αναγνωρίσω πόσο απολαμβάνω αυτό το δείχνουν ως ένα podcast και πόσο μεγάλη είναι αυτό το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή