28/2/12

Η πρωτοποριακή κρέμα Aquasource Nuit της Biotherm !
Πόσο
συχνά ξυπνάτε ξεκούραστη μετά από έναν καλό ύπνο, αλλά με ξηρή επιδερμίδα που «τραβάει» σαν να μην ξεκουράστηκε καθόλου; Υπάρχει αιτία!

Οι
επιστήμονες ανακάλυψαν μετά από μελέτες ότι: τη νύχτα, η επιδερμίδα μπορεί να χάσει έως και το τετραπλάσιο νερό απ΄ότι την ημέρα.

Tα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, ένας σημαντικός παράγοντας ζωντάνιας του δέρματος, διακυμαίνονται διαρκώς καθώς το νερό από το κυρίως δέρμα περνάει μέσω της επιδερμίδας για να εξατμιστεί στην επιφάνεια του δέρματος, αυτή η φυσική διαδικασία εξάτμισης επιταχύνεται έντονα στη διάρκεια της νύχτας.


Έτσι, ακόμη κι αν αισθάνεστε ξεκούραστη, η επιδερμίδα σας συχνά είναι ξηρή και τραβάει.


Ωστόσο, μόνο 35% των γυναικών χρησιμοποιούν προϊόν περιποίησης νύχτας.

Συνδυάζοντας
αυτό το κρίσιμο στοιχείο νυχτερινής συμπεριφοράς της επιδερμίδας με την εξειδίκευση της AQUASOURCE στη βαθιά ενυδάτωση, οι βιολόγοι της Biotherm ανέπτυξαν μια ριζικά νέα προσέγγιση της περιποίησης της επιδερμίδας τη νύχτα, την AQUASOURCE NUIT, μια εξειδικευμένη κρέμα νυχτερινής περιποίησης από την AQUASOURCE.

ΠΕΙΤΕ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΕΡΟΥ

Για
πρώτη φορά, οι βιολόγοι της Biotherm μελέτησαν αυτή την κλιμάκωση της εξάτμισης νερού από την επιδερμίδα στη διάρκεια της νύχτας.

Η Aquasource Night βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσικά αποθέματα νερού όλη τη νύχτα αξιοποιώντας την απίστευτη ικανότητα συγκράτησης νερού του εκχυλίσματος P. Antarctica, του νέου κύριου συστατικού της Aquasource Night, σε συνδυασμό με την έντονη ενυδατική δύναμη της Μανόζης και του Κυτταρικού Νερού με Αγνό Plancton Thermal της Biotherm που είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Μετά
από 14
χρόνια καινοτομίας στις υφές από την πρώτη παρουσίαση της πρωτοποριακής κρέμας-ζελ Aquasource, η επαναστατική σύνθεση της Aquasource Night σε μορφή ζελ που μετατρέπεται σε βάλσαμο σηματοδοτεί μία ακόμη σημαντική καινοτομία υφής.

 Η Aquasource Nuit προσφέρει αποτέλεσμα 15ωρης ενυδάτωσης με μία μόνο χρήση σε όλες τις ζώνες του προσώπου.

Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης στη διάρκεια της νύχτας, η διαδικασία stripping και μετρήσεις με το SkinChip που πραγματοποιήθηκαν σε 25 γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα έδειξαν σημαντική ενυδατική αποτελεσματικότητα σε βάθος 5 στιβάδων


Από τις 47 γυναίκες που συμμετείχαν στις δοκιμές αυτο-αξιολόγησης των καλλυντικών ιδιοτήτων και της αποτελεσματικότητας του προϊόντος, άνω του 90% δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο άνετη, πιο ενυδατωμένη και "τράβαγε" λιγότερο μετά από μόλις μία εφαρμογή του προϊόντος το βράδυ.


Μετά
από ένα μήνα χρήσης του προϊόντος:
  • 94% των γυναικών δήλωσαν ότι ένιωθαν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη. 
  • 91% δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο άνετη και πιο απαλή. 
  • 87% δήλωσαν ότι ένιωθαν την επιδερμίδα τους πιο θρεμμένη και πιο ελαστική. 
  • 77% δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο φωτεινή. 
  • 98% των γυναικών χαρακτήρισαν την υφή δροσερή και ανάλαφρη, 87% την χαρακτήρισαν θρεπτική και 94% την χαρακτήρισαν απολαυστική. 
  • 85% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους δεν είναι λιπαρή, 72% δήλωσαν ότι δεν γυαλίζει και 81% δήλωσαν ότι δεν κολλάει. 
  • 83% των γυναικών δήλωσαν ότι το άρωμα είναι χαλαρωτικό και 85% δήλωσαν ότι είναι ανακουφιστικό

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου