9/1/12

Η Κατερίνα Λέχου έγινε ''Οικοδέσποινα με Στόχο''. Μπορείς και εσύ!


Το να αντλείς χαρά μέσα από την προσφορά είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις ότι με τη συμμετοχή σου μπορείς να βοηθήσεις και εσύ με τον δικό σου τρόπο άλλες γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

Για να συνεχιστεί το έργο της Εκστρατείας θα πρέπει κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Σήμερα μπορείς κι εσύ να συνεισφέρεις, μέσα από τη νέα και πρωτότυπη δράση «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο».
Οργάνωσε μια γιορτή ή ένα φιλικό τσάι (Tea Party) σπίτι σου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία εσύ και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την Εκστρατεία μας. Γίνε «Οικοδέσποινα με Στόχο», κάλεσε κόσμο στο σπίτι σου, ετοίμασε ξεχωριστές γεύσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φρόντισε να περάσετε όλοι αξέχαστα έχοντας κάνει παράλληλα μια καλή πράξη.  Η ομάδα της Εκστρατείας «Στόχου» θα σε βοηθήσει να διοργανώσεις μια επιτυχημένη γιορτή, ένα πάρτι, γεύμα ή μια συγκέντρωση, στέλνοντάς σου υλικό με έξυπνες συμβουλές για το πώς να το κάνεις, συνταγές από γνωστές και γνωστούς chef, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ένα δώρο για σένα την ίδια.   
Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες έγιναν και
αυτές «Οικοδέσποινες με Στόχο» και υποδέχτηκαν με χαρά τις φίλες τους. Η Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε τη φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη τις παιδικές της φίλες και οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες του Πόλο τις κολυμβήτριες της Βουλιαγμένης. 
Μην περιμένεις λοιπόν, γίνε κι εσύ «Οικοδέσποινα με Στόχο» και οργάνωσε τη δική σου επιτυχημένη γιορτή. Σήμερα κιόλας τηλεφώνησε στα 210 3614488 και 210 3606430, ώρες 9:30-17:30, για να μάθεις λεπτομέρειες και να σου στείλουν το ενημερωτικό πακέτο.

Να είσαι σίγουρη πως η προσπάθειά σου βοηθάει ουσιαστικά στο να σώζονται ζωές!

Περισσότερες πληροφορίες μάθε και στο www.ftbc.gr/

2 σχόλια:

  1. μπραβο πολυ καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα σήμερα το πρωί για αυτήν την δραστηριότητα και μου άρεσε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή