12/9/11

Οι πιο χαρούμενες κάλτσες του κόσμου Happy Socks 2011-2012 !Οι Happy Socks δεν έχουν άδικα τον τίτλο, αφού είναι πραγματικά οι πιο χαρούμενες κάλτσες που έχουμε δει!


Όλα ξεκίνησαν μια ανοιξιάτικη, συννεφιασμένη μέρα τον Απρίλιο του 2008 στη Σουηδία.

Ένα όραμα να μετατραπεί η καθημερινότητα σε ένα πολύχρωμο αντικείμενο, που θα σκορπίσει χαρά μέσω της ποιότητας, της δεξιοτεχνίας και της  δημιουργικότητας, γινόταν πραγματικότητα!


Οι κάλτσες Happy Socks πωλούνται σήμερα σε σχεδόν 50 χώρες σε όλες τις ηπείρους.
Η νέα συλλογή Chapter # Four εισάγει μια νέα βελτιωμένη δομή με νέα υφάσματα και νέα προϊόντα, μεταξύ των οποίων καλσόν και κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο.
Η συλλογή έχει χωριστεί σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα, αφού θα κυκλοφορήσει διαδοχικά στα καταστήματα σε 4 περιόδους μέσα στο χρόνο, με αναφορά σε κάθε εποχή ξεχωριστά : 

-          Main Collection
Είναι το βασικό, δυνατό μέρος της συλλογής και κυριαρχεί στα σημεία πώλησης.

      -          Drop # One (Αύγουστος)

Θα πωλούνται μαζί με τη βασική συλλογή για μεγαλύτερη ποικιλία σε στυλ και σχέδια, όπως πολύχρωμες ρίγες, πουά και animal print.
-          Drop # Two (Νοέμβριος)

Νοέμβριος και Δεκέμβριος, οι δύο πιο σημαντικοί μήνες του έτους. Η σειρά θα κυκλοφορήσει εγκαίρως για τις χειμερινές διακοπές μας, με το μάλλινο και το ανκορά να κυριαρχούν.

-          Drop # Three (Μάρτιος)

Οι μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού σηματοδοτούνται από τα ζωηρά χρώματα και τις νέες ιδέες. Για το λόγο αυτό η συλλογή περιλαμβάνει υλικά όπως το νάιλον και το βαμβάκι που αναμειγνύονται με πολύχρωμα σχέδια στις κάλτσες πάνω από το γόνατο, πολύχρωμα ριγέ καλσόν και λεπτές κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο.

Τις Happy Socks μπορείς να τις βρεις στα εξής σημεία πώλησης:
-          Attica
-          Notos Galleries
-          Haralas
-          Carouzos
-          Καλογήρου


Δες κάποια από τα σχέδια των Happy Socks και κάνε χαρούμενα τα πόδια σου!!

4 σχόλια: